Imagem da capa da música En dröm de Byz

Artista:

En dröm de Byz faz parte do álbum "Når Toppen I Botten Av En Sjuttis" .

Etiquetas: En dröm lyrics , Letras de download, youtube video of En drömLetras traduzidas disponíveis em: English       Deutsch       中国       日本       Español      

Letra En dröm

Har en dröm att få leva i lycka
Få tycka om livet
och ungås med människor som delar?
som i våra liv letar dagar som skiner

Har en drom lev fa att e Lycka
FA livet om tycka
och med ungås som människor Delar?
e Liv Vara som Dagar skiner letar som


Jag älskar
Att bli älskad av några
Och våga va ärlig mot dom utan såra nån annan
vi vandra där panna mot panna
går någon imot oss vi krossa dom alla

Jag älskar
Att nagra av bli älskad
Oh vaga va mot casa ärlig sara utan Annan nan
vi mot dom Vandra de Miss Miss
gar vi oss någon imot home alla Kross


Förhandla, mina tankar till verk  och jag stärker min själv som som för evigt blir märkt av den färg som vår vänskap ger märken från sig, för vad som än händer  jag sa kom ihåg mig för kommer alltid att vara kommer alltid att stå. kommer alltid att finnas där för er ändå, kommer aldrig ta kommer aldrig gå kommer aldrig? allting annat är en lögn och fortsätta vara lycklig att du är min dröm.

Förhandla, até Mina Tankar jag och Verk själv som min som Starker för evigt markt blir av den som Vår ger vänskap Färg sig marken Fran, pela Som VAD Uma sa hander jag kom ihåg ATT para mig alltid kommer alltid vara kommer att permanente. alltid kommer att para Er finnas dom Anda, kommer kommer Aldrig Aldrig o Aldrig kommer Forex? allting Annat är en logn fortsätta och att du är vara lycklig Drôme min.


En dröm som ingen annan, som är där för dig du måste visa din dröm, som ingen annan som är där för dig du måste tro på den så ställ dig upp igen.

Ingen som en Annan drom, som para o Ar dig dom masta du visto din Drome, som ingen Annan som para o Ar dig dom masta du på den tro så tenda igen upp cavar.


För en dröm är din förevigt, den finns inom någonstarns, för din dröm är något heligt som ger livets vingar chans den ger bränsle åt din framtid  den är elden i din själ finns i hjärtat ditt föralltid kommer alltid finnas där om den är stor eller liten för nån  kom ihåg drömen för dig inte dom du måste stå mot de för allt att ge för du det bästa du har i ditt liv är ditt liv det gränsar som något som vi kallar tid men du har någonting att kämpa för

Para en drom förevigt din ar, någonstarns inom den finlandeses, por din drom som är ger Livets heligt Nagot Vingar bränsle ger chans den den em Ar din din FRAMTID Elden e finlandeses själ e Ditta hjärtat föralltid kommer alltid om finnas presente den är liten eller stor kom nan ihåg drömen para para cavar casa masta integração tornou-se du mot de för att ge allt för har du det bästa du är liv e Ditta Ditta liv som det gränsar som Nagot vi Källare homens har du tid att någonting came para


En dröm som ingen annan, som är där för dig du måste visa din dröm, som ingen annan som är där för dig du måste tro på den så ställ dig upp igen.

Ingen som en Annan drom, som para o Ar dig dom masta du visto din Drome, som ingen Annan som para o Ar dig dom masta du på den tro så tenda igen upp cavar.


Den är någonting, drömmen är din det är någonting drömmen är min, jag har någotning att kämpa för En dröm som ingen annan, som är där för dig du måste visa din dröm, som ingen annan som är där för dig du måste tro på den så ställ dig upp igen.

Den någonting ar, drömmen det är din är någonting drömmen är min att jag har någotning cam som ingen para en Annan drom, som para o Ar dig dom masta du visto din Drome, som ingen Annan som para o Ar dig dom masta du på den tro tenda cavar igen upp sa.


Comentários

En dröm Letras de músicas são propriedade dos seus respectivos artistas, escritores e etiquetas. Essas letras são fornecidas apenas para fins eduacational. Por favor, compre a música se você gosta deles.